-

Alleenstaande mensen met wensen,

Alleenstaande mensen met bijzondere wensen

Het alleenstaande mens voelt zich liefdeloos en bang, almaar hopen, ja nu, maar voor hoelang. Elke keer weer opnieuw proberen, iets zoeken om van en voor te leven. Om niet uit eenzaamheid en angst weg te teren. Op zoek naar nieuw geluk, een nieuw beleven. Alleenstaande kijken aftastend van en om zich heen. Eenieder ziet bij die ander dat stil geween. Samen een, zoekend naar die ander, vaak in eenzaamheid elkander. Allemaal dezelfde behoeftes, ons ego zoekend naar geest en lichaam verlangens. Al zoekend naar het verkeerde mens, verkeerde tijd, met spijt, verkeerde wens. Teveel onverwerkt verdriet, nog zoveel haat, angst, zoveel werk onopgemerkt. Snel denk je, er overheen, en weer door, ja deze keer gaan we er echt voor. Rats, het is alweer over en klaar, snel weer op zoek, niets aan de hand. Tot, dan pas, even niets, een doodmoe gebaar, herkend gevoel zonder einddoel. Nu pas, ga je eindelijk aan jezelf werken, dan pas mag je het opmerken. Voortaan eerst jijzelf, dan pas die ander, dan pas voor elkander. Eerst op zoek, wij jij bent wat je wilt. Je normen en waarden, je grenzen opzoeken, en verleggen, verder leggen. Alleen durven mogen en kunnen zijn, durven nee zeggen. Een vernieuwt mens met nieuwe grens, niemand eroverheen, geen enkel mens. Eerst van jezelf leren houden, dan van die ander, dan pas van elkander. Geen opvulling, maar waardevolle aanvulling, een gedane zware overlevingstocht. Eerst alleen verwerkt, en blij, al makend van je nood een deugd, en fluistert aan jou, die nu echt luistert . Voel je haren in de wind,voel je eigen kleine ik en vind. Diep in jezelf, vol blijdschap en gelukkig kind, voor altijd een ieders vrind. Een liefdeswens voor elk alleenstaand mens vriendschap is belangrijker dan voorbijgaande verliefdheden. Een omarming voor verwarming, eenzaamheid delen met zo velen. Een begrip, even rusten bij elkander, alleen vriendschap, een arm, een schouder, en kijk wat er verandert, een periode van bezinning. Sla alle alleenstaande handen ineen vol begrip, warmte, een uitdaging zonder ondervraging. Gewoon van mens tot mens, onvoorwaardelijk houden van elkander. En kijk, wat er dan pas verandert.

Vaak..te vaak valt men op de verkeerde kop. Het oog wilt ook wat.. Toch .. Beloften, en op naar de top, van het genot. Ontnuchtering komt snel naar voren, we voelen ons weer net als tevoren. Verliefd, en hopeloos verloren. Je gaat je opwarmen bij die ander, en laat je man en of vrouw van de hitte genieten, of verbranden. Alleenstaanden verklaren zichzelf vaak de oorlog , wanneer heb ik hier dan voor getekend?? Elke nieuwe relatie kan gegarandeerd puin gaan ruimen. Er zijn nog tien wachtende voor en na u. Verliefde mensen zijn net zo raadselachtig als marsmannetjes . Hopende dat wij of jij, ook ooit een marsmannetje mag..en wéér kan zijn. Denk nooit bij een eerste blik dat je verloren bent . Weet wanneer je hulp mag en kan vragen. Een warm hart en twee liefdevolle armen, mogen en kunnen jou dan even omarmen. Het leven is te kort om liefde te onderkennen, maak van je hart geen moordkuil, laat jezelf weer rustig en zacht verwennen. Maak liefde openbaar voor diegenen, waar hij voor bestemd is. Ook al wordt je daar door afgewezen. Onzekerheid weegt zwaarder dan liefdesverdriet. Een goed argument: ben bereid om risico's te durven nemen. Anders mag en kan je niets moois meer beleven. Aktie: toch weer geven en geven. Vertrouwen en eerlijkheid, is de hoeksteen van een vernieuwd fundament. Stort en ga bouwen vanuit deze hoeksteen. Je kunt niet eerlijk zijn wanneer het je uitkomt. Vertrouwen mag en kan groeien. Is het werkelijk de grootste fout van je leven, dat je verliefd werd op mij? Ja, nu ga dan!

Deze kennis mag en kunt u weer vergaren om straks die ander beter te kunnen verdragen. Was weer geschreven en gezien door: genezend medium

“Josephine

Tel: 0165-327343 - Mobiel: 06-34141605 - E-mail: mediumjosephine@kpnmail.nl